Hősként segédkezett egy tragikus közúti balesetnél Kasey Kahne

Hősként segédkezett egy tragikus közúti balesetnél Kasey Kahne
credit: Duncannon Fire Company

Hősként segédkezett egy tragikus közúti balesetnél Kasey KahneHelyi idő szerint szombat éjjel horrorisztikus baleset történt a pennsylvaniai Dauphin Countyban.

Egyelőre ismeretlen okokból egy személyautó több, mint hat mérföldön át a forgalommal szemben haladt, majd frontálisan egy lakókocsinak ütközött.

Utóbbiban egy házaspár utazott, akik épp a Port Royal Speedwayen rendezett World of Outlaws sprint car versenyről tartottak hazafelé.

Nem sokkal később érkezett a helyszínre a viadalon részt vett James McFadden és Kasey Kahne is, akik rögtön lehúzódtak, hogy segítsenek.A helyi Penn Live című lap információi szerint az egyik jármű ekkor már szinte teljesen lángba borult. Ekkor egy már ott tartózkodó szemtanú porolótért kiálott, mivel látta, hogy a roncsban eszméletlen emberek vannak.

Kahne nem késlekedett és a saját traileréből felkapott egyet, majd rögtön oltani kezdte a tüzet.

Ennek köszönhetően két másik személy – köztük egy önkéntes tűzoltóval – ki tudta szabadítani a szerencsétlenül jártakat.

A mentők megérkezéséig elsősegélyben részesítették a sérülteket, amiben Kahne szintén segédkezett.

Tragikus módon a menetiránnyal szemben száguldott autó sofőrje – egy 64 éves floridai férfi – az orvosok minden erőfeszítése ellenére még az éjszaka folyamán elhunyt.Három nappal később, kedden a vétlen lakókocsit vezetett, 65 esztendős férfi is életét vesztette.

Felesége állapota továbbra is válságos.

A Penn Live meg szerette volna szólaltatni Kahne-t, ő azonban nem reagált a megkeresésre.


UPDATE:

Szerda este a tizennyolcszoros NASCAR Cup futamgyőztes megtörte a csendet.

“Szombat éjjel, miközben hazafelé tartottunk tragikus autóbaleset történt” – írta Twitteren.

Elismerésem szeretném kifejezni mindenkinek, aki a lehető leggyorsabban segítséget nyújtott amíg a gyorsbeavatkozó egység megérkezett. Gondolataim és imáim az érintett családokkal vannak.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy