NASCAR: Őrült rajongó rohant a pályára, majd szó szerint pofára esett a vasárnapi Cup-futamon (VIDEÓ)

NASCAR: Őrült rajongó rohant a pályára, majd szó szerint pofára esett a vasárnapi Cup-futamon (VIDEÓ)A NASCAR Cup Series múlt vasárnapi, Charlotte Motor Speedwayen rendezett roval-futamát egy kínos közjáték zavarta meg.

Történt ugyanis, hogy a harmadik szakasz egyik sárga zászlós periódusa során egy mókás kedvű rajongó a 7-es kanyarban nemes egyszerűséggel befutott a pályára, megkerülte az odaérkezdő biztonsági csapat autóját, majd visszaugrott a kerítés túloldalára, konkrétan pofára esve.

Az incidens egyben választ adott arra a rejtélyre is, hogy a pace carnak miért kellett egy körrel tovább kint maradnia a mezőny előtt a szóban forgó caution alatt.

Az incidenst az élő sportesemények során megszokott módon nem mutatta meg az NBCSN, a NASCAR pedig mélyen hallgatott a dologról, noha a közösségi médiában több, helyszínen tartózkodó személy is említést tett róla, köztük az Xfinity Seriesben versenyző Noah Gragsonnal.

Erre érkezett válaszként egy TikTok-videó, amelyből az is kiderült, hogy az úriember nem úszta meg az esetet és már a helyszínen kikérdezték a rendőrök.