Wallace sikere akkora jelentőségű, hogy az NBCSN rendkívüli műsorváltozást eszközölt miatta

Wallace sikere akkora jelentőségű, hogy az NBCSN rendkívüli műsorváltozást hajtott végre miatta
credit:NASCARBubba Wallace hétfőn, Talladegán megszerezte NASCAR Cup-karrierje első futamgyőzelmét.

Ezzel a szervezet főkategóriájának történetében – Wendell Scott 1963-as diadala után – mindössze második afroamerikaiként látogathatott el a victory lane-re.

A 23XI Racing versenyzőjének sikere mondani sem kell, hatalmas publicitást kapott.

Megszámlálhatatlan gratulációt zsebelt be hírességektől, kiemelt hírként számolt be róla minden egyes amerikai tévécsatorna és online magazin a TMZ-től kezve a CNN-ig, autójának főszponzora, a McDonald’s pedig egy teljes napra megváltoztatta globális Twitter-fiókjának felhasználónevét “Bubba Wallace szuperrajongóra”.

Az NBCSN azonban minderre rátett még egy lapáttal és olyat tett, amire még a legnagyobb bajnokok esetében sem akadt eddig példa.

A NASCAR versenyeit közvetítő sportadó ugyanis megváltoztatta a csütörtök délutáni és esti műsortervét, hogy az idősávot teljes egészében az alabamai versenyzőnek szentelje.

Fél öttől a ‘Racing Roots’ című dokusorozat egy korábbi epizódját adják le, amelyben Wallace Cupba vezető karrierjét mutatták be, majd ezt követi a Dale Earnhardt Jr. által vele készített, 2019-es interjú, végül pedig egyórás összefoglaló formájában felelevenítik a talladegai futamot.Ennek végeztével a teljes blokkot megismétlik.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy