Döbbenetes új információk láttak napvilágot az agyonlőtt ex-NASCAR-pilóta ügyében

NASCAR: Megdöbbentő információk láttak napvilágot John Wes Townley meggyilkolásának körülményeirőlMint arról az USAracing beszámolt, szombat este, a Georgia állambeli Athensben meggyilkolták John Wes Townleyt.

A NASCAR-ból 2017-ben visszavonult, 31 éves ex-versenyzőt egy családi házban lőtték le, életét a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni.

Az incidens során egy fiatal nő is súlyosan megsérült.

Shaun Barnett, az Athens-Clarke megyei rendőrség kommunikációs osztályának hadnagya elmondta, október másodikán, este 8 óra 44 perckor kaptak bejelentést arról, hogy a Morton Avenue-n lövések dördültek.

A hatóságok eleinte csak annyit közöltek, hogy családon belüli erőszakként kezelik az ügyet, a gyilkosságot pedig egy olyan férfi követte el, akit Townley jól ismert.

Vádemelésre még nem került sor.

A Classic City News azonban új, megdöbbentő információkat közölt a tragédia körülményeiről.Az athensi körzet regionális lapja anonim forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a házban Townley válófélben lévő felesége, a 30 éves Laura lakott új párjával.

A szóban forgó este John Wes egy baltával felfegyverkezve rontott be az ingatlanba.

Barátnője és önmaga életét féltve a 32 esztendős dunwoody férfi pisztolyt ragadott, majd többször rálőtt Townleyra.

Szerencsétlen módon azonban Laura a káosz közepette rosszkor volt rossz helyen és egy golyó végül őt is eltalálta.

“Jelen pillanatban, a folyamatban lévő nyomozásra való tekintettel nem erősíthetem meg ezeket az állításokat” – nyilatkozta a fentiek kapcsán Barnett hadnagy.

Nem zárjuk viszont ki, hogy családon belüli erőszakból fakadó önvédelem történt.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy