Tragédia: Meggyilkolták a volt NASCAR-versenyző John Wes Townleyt

Tragédia: Meggyilkolták a volt NASCAR-versenyző John Wes Townleyt
credit:NASCAR>>>>>UPDATE: Döbbenetes új információk láttak napvilágot a meggyilkolt ex-NASCAR-pilóta ügyébenSzombat este, egyelőre ismeretlen körülmények között agyonlőtték John Wes Townleyt.

A 31 esztendős volt NASCAR-pilótát kritikus állapotban szállították kórházba, életét azonban a gyors beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni.

Az incidens során egy 30 éves nő is súlyosan megsérült.

A folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva a hatóságok nem adtak ki bővebb tájékoztatást.

Mindössze annyit közöltek, hogy a bűncselekmény egy, a Georgia állambeli Athens városában lévő házban történt és családon belüli erőszak állhat a háttérben.

A gyilkossággal egy 32 éves férfit gyanúsítanak, akit Townley jól ismert.

Vádemelésre viszont eddig még nem került sor.A JWT becenéven is ismert pilóta 2017 januárjában jelentette be visszavonulását. Döntését azzal indokolta, hogy “hétköznapi” életet szeretnei élni.

Karrierje során megfordult a Truck Series, valamint az Xfinity mezőnyében. Legnagyobb sikereit az előbbi, harmadosztályú kategóriában érte el 2 pole és 24 top 10-es helyezés formájában, 2015-ben pedig Las Vegasban győzni is tudott.

Szomorú módon halála néhány órával ezen sikerének hatodik évfordulója előtt következett be.

Townley 2014 óta a Truck-ban és az Xfinity-ben is az Athenian Motorsports színeiben versenyzett, amely csapatnak egyébként az édesapja volt a társtulajdonosa. A gárda négy éve szintén befejezte a működését.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy