“F*ck Joe Biden” – Bizarr véget ért a talladegai NASCAR Xfinity-futam

“F*ck Joe Biden* – Bizarr véget ért a talladegai NASCAR Xfinity-futamAz egyetemi focimeccekről indult, az elmúlt hetek folyamán pedig már számos egyéb sporteseményen tendenciává vált, hogy a Joe Biden tevékenységével nem szimpatizáló szurkolók a “Fuck Joe Biden” szavakat skandálják a lelátókon.

A trend szombaton a NASCAR-ba is megérkezett.

Az Xfinity Series talladegai futamán Brandon Brown szerezte meg a győzelmet, ami karrierje első nemzeti kategóriás diadala is lett.

A családja tulajdonában lévő, szinte folyamatosan szponzorgondokkal küszködő Brandonbilt Motorsportsnak vezető versenyzőt annak rendje és módja szerint már a pályán meginterjúvolták.

Eközben viszont a nézők hangosan rákezdtek a “Fuck Joe Biden” ütemes kiabálására.A zavarbaejtő jelenet közepette az NBC riporternője próbálta menteni a helyzetet, azt állítva, hogy az emberek valójában a “Let’s go Brandon”-t ismételgetik.

Ironikus módon viszont pontosan ezen kényszeredett, már-már megmosolyogtató kármentési kísérlet miatt kapta fel a videót a média.

Az esetről készült felvételt a NASCAR kivétel nélkül törölte platformjairól, de a rajongók, valamint a média képviselői jóvoltából mégis futótűzként terjedni kezdett és villámgyorsan trending témává vált Twitteren.

A FOX News rákérdezett a szervezetnél, hogy miért távolították el saját közösségi profiljaikról az ominózus felvételeket – rajta az új győztes nyilatkozatával – , választ azonban nem kaptak rá.
Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy