Most egy veterán pilótát segít karrier-mérföldkőhöz az amerikai autósport legmenőbb szponzora

Most egy veterán pilótát segít karrier-mérföldkőhöz az amerikai autósport legmenőbb szponzora
credit:NASCARAz elmúlt bő egy évben nem csak anyagilag bajban lévő versenyzőknek és csapatoknak, de az NHRA képében egy komplett szervezetnek is mentőövet dobott Marcus Lemonis.

A NASCAR nemzeti harmadosztályának, a Truck Seriesnek főszponzoraként is jegyzett Camping World tulajdonosa most egy újabb pilóta mögé állt be Todd Bodine személyében.

Az 57 éves veterán 2006-ban és 2010-ben szerzett bajnoki címet a szériában, emellett pedig megfordult a másodvonalbeli Xfinity Seriesben, valamint a királykategóriát képező Cupban is.

Bodine eddigi utolsó, nemzeti szintű NASCAR-futamát 2017-ben, Poconón futotta a Truck-mezőnyével. Az utóbbi hónapok során keményen dolgozott a visszatérésén, aminek egyetlen nyomós oka van: teljesíteni szeretné a 800. rajtját.

Financiális okokból azonban ez a mérföldkő szinte elérhetetlennek tűnt.

Itt jött a képbe Lemonis, aki szeptember 19-én arra kérte a rajongókat, hogy a Bodine becenevére utaló #godsamonion hashtag mellett írjanak nyolcszáz okot arra, miért szponzorálja a cél eléréséhez szükséges, szám szerint hat futamon való indulását.

Október elsejére össze is jött a szerződéshez kikökött tweetek száma, Lemonis pedig – ahogyan mindig – állja a szavát.Azt egyelőre nem tudni, hogy Bodine mely’ versenyekre fog nevezni.


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy