NASCAR: Óriásit bukott és kórházba került Joey Gase Las Vegasban

NASCAR: Óriásit bukott és kórházba került Joey Gase Las VegasbanMindössze egyszer kellett megszakítani be nem tervezett sárga zászlóval a NASCAR Cup Series vasárnapi versenyét.

Sajnos akkor is egy súlyos baleset miatt.

A Las Vegas Motor Speedway másfél mérföldes oválján rendezett futam 91. körében Joey Gase 15-ös számú autójáról anyaghiba miatt leesett a bal hátsó kerék.

Ennek következtében a Rick Ware Racing pilótája már csak egyszerű utas lett a volán mögött.

Az irányíthatatlanná vált versenygép a pálya külső falának csapódott, méghozzá olyan erővel, hogy fel is emelkedett az aszfaltról, majd innen visszapattant a belső oldalra.

A baleset után komoly aggodalmat keltett, hogy Gase nem távolította el az ablakhálót, amivel a versenyzők tudatni szokták a kiérkező biztonsági csapat tagjaival, hogy jól vannak.

Szerencsére a 28 éves iowai végül saját lábán hagyta el járművét.Az LVMS egészségügyi központjában lezajlott, kötelező kivizsgálás után azonban az orvosok úgy döntöttek, alaposabb tesztek céljából a legközelebbi kórházba küldik őt tovább.


UPDATE: Gase sajtósa kiadott egy közleményt, amelyben tudatta, hogy a versenyző helyi (nevadai) idő szerint késő este elhagyta a kórházat, de további vizsgálatok várnak rá Charlotte-ban.

Arról egyelőre nincs információ, hogy milyen sérüléseket szenvedett.


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy