Az Arrow Electronics 2028 végéig hosszabbított a McLarennel

Az Arrow Electronics 2028 végéig hosszabbított a McLarennel
credit:McLaren RacingA McLaren Racing hivatalosan bejelentette, hogy meghosszabbította szerződését az Arrow Electronics-szal, aminek értelmében a technológiai vállalat 2028 végéig biztosan ellátja az IndyCar-alakulatuk főszponzori feladatait, emellett pedig a Forma 1-es programjuknak is aktív részese marad.

“Az Arrow Electronics nagyon értékes partnere a McLarennek mind az F1-ben, mind pedig az IndyCarban” – nyilatkozta Zak Brown.

“Ez a hosszútávú elköteleződés jól tükrözi azt a komoly partnerkapcsolatot, amit az elmúlt években, közösen kiépítettünk. A legutóbbi, többségi befektetésünk az Arrow McLaren SP-be és az Arrow 2015 óta mutatott szerepvállalása csak tovább erősödött, miközben folytatjuk közös utunkat és ambíciónkat a győzelmek iránt.”

Az AMSP – akkor még Schmidt Peterson Motorsports néven – 2014-ben létesített partnerkapcsolatot a vállalattal.

A közös munka végül olyan gyümölcsözőnek bizonyult, hogy a cég a következő szezontól már a csapat #5 Dallara-Hondájának főszponzorává lepett elő.

Az elmúlt évek folyamán az SPM aktív szerepet vállalt az Arrow ‘SAM Project’ (semi-autonomous motorcar) fejlesztésében, aminek részeként a 2000-ben elszenvedett tesztbalesete óta nyaktól lefelé bénult Schmidt már többször is pályára hajthatott a fejmozdulatokkal irányítható Corvette-tel.

Ezen program a mai napig kiemelt szerepet tölt be nem csak Schmidt, de a komplett csapat életében is, remek promóciós lehetőséget kínálva számukra.A gárdába 2019-ben vásárolta be magát a McLaren, jövőre pedig már egyenesen többségi tulajdonosként fogják jegyezni őket.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy