Hinchcliffe felkészült rá, hogy már idén véget érhet az IndyCar-karrierje

Hinchcliffe felkészült rá, hogy már idén véget érhet az IndyCar-karrierje
credit:IndyCar MediaMinden valószínűség szerint James Hinchcliffe az utolsó két versenyére készül az Andretti Autosport 29-es számú Dallara-Hondájának volánja mögött.

Sőt, még az sem kizárt, hogy szeptember 26-án, Long Beachen a teljes IndyCar-pályafutására is kénytelen pontot tenni.

A 34 éves kanadai egyelőre maga sem tudja, hogy mit hoz számára a jövő. Előfordulhat, hogy sikerül nyélbe ütnie egy újabb szerződést a szériában, ott van a radarján az IMSA is, ahogyan egy főmunkaidős televíziós karrier is.

“Még nincs konkrét döntés, egyelőre csak ennyit árulhatok el” – idézi Hinchcliffe szavait a RACER.

“Sokminden zajlik a háttérben, rengeteg megbeszélés folyik számos emberrel különböző szegmensekből. A jövőmet illetően több opcióm is van. Van néhány igazán mókás, izgalmas dolog folyamatban, amikre várakozással tekintek. Szóval, remélhetőleg hamarosan lesz megoldás és meg is oszthatom mindenkivel.”

A hatszoros IndyCar-futamgyőztes felkészült lelkileg arra, hogy már lehet, a hattyúdalát énekli a szériában.

“Tudják, nagyon, nagyon szerencsésnek tartom magam. Eddig a pontig tizenegy évet töltöttem el az IndyCarban. Még nem tudjuk, hogy eljött-e az út vége, de rendkívül hálás vagyok mindenért, amikben itt részem volt. Túléltem pár dolgot, úgyhogy mázlista vagyok, amiért egyáltalán itt lehetek… Ugyanakkor az ember nem tölt ennyi időt a sportban akkor, ha nincs benne a versenyzés iránti kiolthatatlan szeretet és szenvedély.”

Hinchcliffe azonban leszögezte, egyelőre esze ágában sincs végleg szögre akasztani a sisakját.“Jövőre határozottan valaminek a volánja mögött leszek. Nem hiszem, hogy még teljesen készen állnék ennek a kalandnak a befejezésére.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy