NASCAR: Ismét lecsapott ‘Alex Bowman, a pályagyilkos’ átka

NASCAR: Ismét lecsapott ‘Alex Bowman, a pályagyilkos’ átka
credit:NASCARAz elmúlt években egyre inkább megfigyelhető volt az a tendencia, hogy azon pályákkal szinte mindig történik valami, ahol Alex Bowman nyerni tud.

Ebből adódóan nem csoda, hogy a Hendrick Motorsports versenyzőjének neve mellé egyre gyakrabban teszik oda a “pályagyilkos” jelzőt, lévén tényleg kezd úgy tűnni, mintha valamiféle átkot szórna az általa meghódított vonalvezetésekre.Lássuk csak, mi történt az eddig hat nemzeti kategóriás sikeréből öt alkalommal is:2017: Charlotte Motor Speedway /Xfinity Series/ – Drive for the Cure 250: Bowman nyer, a következő idényben a versenyt átköltöztetik a road vonalvezetésre

2019: Chicagoland Speedway /Cup Series/ – Megszerzi első királykategóriás győzelmét. 2020-ban a pálya a COVID miatt elkaszálja futamát, a következő idényben pedig már eleve nem kerül be a naptárba.

2020: Auto Club Speedway /Cup Series/: Karrierje során másodszor látja meg elsőként a kockás zászlót a legnagyobbak között. A létesítmény utána bejelenti, hogy rövid ovállá fogják átalakítani a kétmérföldes pályát.2021: Richmond Raceway /Cup Series/: Bowman diadalával zárul a Toyota Owners 400, Richmond 2022-ben már nem kap helyet a rájátszásban

2021: Pocono Raceway /Cup Series/: Behúzta a Pocono Organics CBD 325-öt, a következő idényben kettő helyett már csak egy versenyt rendeznek Poconón.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy