Ricciardo: Győztem, Zak ihatott a cipőmből, úgyhogy cserébe nekem is adhatná Dale Sr. autóját

Ricciardo: Győztem, Zak ihatott a cipőmből, úgyhogy cserébe nekem is adhatná Dale Sr. autójátMég tavasszal kötött egy megállapodást Zak Brown és Daniel Ricciardo, aminek értelmében ha az ausztrál dobogós helyet szerez a Forma 1-ben, akkor elviheti néhány körre az amerikai üzletember autógyűjteményének egyik ikonikus darabját.

A szóban forgó jármű nem más, mint az a Wrangler Chevy Monte Carlo, amit Ricciardo egyik nagy hőse, Dale Earnhardt Sr. vezetett az 1984-es NASCAR Cup szezonban.

Az ausztrál pilóta múlt vasárnap, Monzában jutott el először mclarensként az F1 pódiumára. Ha pedig már ott járt, nem is adta alább annak legmagasabb fokánál.

“Talán Zak most már örökbe is adhatná az autót” – poénkodott Ricciardo.

Dobogóról volt szó, győzelemről viszont sosem beszéltünk. Én ráadásul odaadtam neki a cipőmet is, hogy igyon belőle, úgyhogy cserébe igazán nekem adhatná az autót. Jó üzlet lenne! Viccet félretéve, őrület belegondolni, hogy bepattanhatok Dale Sr. egyik gépének volánja mögé. Határozottan egy ‘csípjetek meg’ pillanat lesz.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor hajthat az autóval pályára.>>>>>KAPCSOLÓDÓ: Daniel Ricciardo sírt, amikor meghallotta Dale Earnhardt Sr. halálhírétEz a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy