Bell képtelen elengedni Watkins Glent és nem zárja ki a Larson elleni bosszút

Bell képtelen elengedni Watkins Glent és nem zárja ki a Larson elleni bosszútMár közel egy teljes hónap eltelt a NASCAR Cup Watkins Glen-i futama óta, Christopher Bell azonban továbbra sem felejt.

Mint ismeretes, a Joe Gibbs Racing versenyzője épp a második helyért harcolt Kyle Larsonnal, amikör összeértek.

Bell ennek hatására kiforgott, így végül be kellett érnie a hatodik pozícióval, míg Hendrick Motorsports-os kollégája megnyerte a viadalt.

A 26 éves oklahomai azonban biztos benne, hogy a történtek nélkül komoly esélye lett volna a győzelemre. Haragja pedig máig nem csökken.

A két versenyző hosszú éveken át nagyon jó barátságban állt egymással, Glen óta viszont megváltoztak a dolgok.

Az incidenst Larson meg akarta beszélni Bellel, de nem járt sikerrel.

“Megpróbáltam elérni őt, de úgy tűnik, nem akar szóba állni velem…” – mondta a kaliforniai még az ominózus futam után.“Szerintem a mezőny bármelyik felnőtt tagja hajlandó lett volna legalább egy beszélgetésre, de őt nem érdekli. Mi továbblépünk, ha Christopher mégis reagálna, akkor rendben van, én itt vagyok. Nem fogok aggodalmaskodni emiatt. Ha ő jobban alszik éjjel attól, hogy ignorál engem, vagy esetleg ki is akar ütni majd a pályáról, akkor tegye.”

A helyzet továbbra is változatlan, noha azóta már a rájátszás is megkezdődött, benne mindkét pilótával.

“Hosszú idő eltelt azóta, fogalmam sincs miért téma még mindig” – nyilatkozta Larson a most hétvégi, richmondi fordulót megelőző sajtótájékoztatón.

“Én már a playoffot tartom szem előtt és tudom, hogy Christopher is. Nagyszerű autója van, amit én is elmondhatok magamról. Mindkettőnknek remek esélyei vannak arra, hogy a bajnoki címért harcoljunk.”

Bell viszont nem zárja ki, hogy adott esetben “bosszút áll” Larsonon.

“Glen óta még csak nem is kommunikáltunk, semmilyen formában. Szerintem ez mindent elmond. Hogy agresszív leszek-e vele? Nem tudom. A lehetőség egyelőre nem adatott meg rá a pályán, mivel azóta még nem kerültünk olyan helyzetbe, hogy keményen egymás ellen harcoljunk. Úgyhogy, nem tudom. Bármi megtörténhet.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy