Pato O’Ward megveszi az IndyCar közvetítési jogait, hogy ingyen streamelhesse

Pato O’Ward megveszi az IndyCar közvetítési jogait, hogy ingyen streamelhesse
credit:IndyCar MediaPato O’Ward kezdettől fogva szívén viseli az IndyCar sorsát hazájában.

Az Arrow McLaren SP versenyzője saját bevallása szerint minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy reklámozza a szériát Mexikóban és örömmel tölti el, hogy egyre több ember követi figyelemmel az eseményeket. A népszerűség azonban még mindig nincs azon a szinten, ahol a bajnokság megérdemelné.

Ezt látva végül O’Ward arra az elhatározásra jutott, hogy csakis úgy lehet visszatenni az ország motorsport-térképére az IndyCart, ha annak eseményei mindenkihez eljutnak.

A 22 éves pilóta – aki jelenleg vezeti az összetettet – létrehozta saját streaming szolgáltatását, a Pato TV-t, ahol teljesen ingyen lehet majd nyomon követni a szezon hátralévő három versenyhétvégéjének edzéseit, kvalifikációit és ha minden a tervek szerint alakul, akkor magukat a futamokat is. Utóbbiak továbbra is tárgyalások részét képezik.

“Erőfeszítéseim ellenére az IndyCar még mindig nem olyan népszerű, mint kellene” – nyilatkozta O’Ward a mexikói ESPN Digitalnak.

Nő az érdeklődés, ami jó dolog, de nem elgendő ütemben. Ezért dolgozom a Pato TV-n, hogy megpróbáljam a maradék – portlandi, Laguna Seca-i és Long Beach-i – hétvégéket élőben streamelni. Ehhez az IndyCarral és a partnerekkel kell megállapodni, emellett rengeteg pénzembe is kerül. A három forduló bő 100.000 dollárba. A teljes jövő évi szezon pedig már milliós tétel lenne.”

O’Ward álma, hogy a széria annyira ismert legyen hazájában, mint honfitársa, Adrian Fernandez idejében még a CART-ban.“Azt szeretném látni, hogy az IndyCar ismét olyan lesz, mint amilyen Adrian érájában volt. Az emberek nézték a futamokat, rengeteg rajongó volt. A másik lényeges faktor ehhez a közvetítések mellett egy verseny rendezése Mexikóban. Enélkül sem lehetetlen visszatérni az ‘aranykorba’, de az biztos, hogy sokkal több időbe telik.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy