IndyCar: 27 autó a portlandi nevezési listán

IndyCar: 27 autó a portlandi nevezési listán
Az összetett pontversenyt vezető Pato O'Ward /Arrow McLaren SP/ - credit: IndyCar MediaEzen a hétvégén megkezdődik az IndyCar zsinórban három versenyen át tartó bajnoki hajrája.

A Portland International Racewayen rendezendő futam nevezési listáján összesen huszonhét pilóta/autó kombináció szerepel, köztük három nagy visszatérővel.

A Meyer Shank Racing újra hadrendbe állítja a #06 Dallara-Hondáját a négyszeres Indianapolis 500 győztes Helio Castronevesszel a volán mögött, míg az RLL Racing harmadik, 45-ös számú gépével Oliver Askew hajthat pályára.

Rajtuk kívül ráadásul egy komplett gárda is újra tiszteletét teszi a mezőnyben az átalakult Juncos Hollinger Racing képében.

A JHR ráadásul nem csak az idényt fejezi be, de jövőre már teljes munkaidős alakulatként lesz jelen az IndyCarban.

Most, Portlandben egy újonc versenyzővel szállnak harcba Callum Ilott személyében. A 22 éves brit szerződése csak erre az egy fordulóra szól.

Az összetett élén jelenleg Pato O’Ward (Arrow McLaren SP) áll 435 ponttal. Őt tíz egység lemaradásban Alex Palou (Chip Ganassi Racing) követi, míg harmadikként a szintén ganassis, egyben hetedik bajnoki címére hajtó Scott Dixon tanyázik 413-mal.
Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy