“Sz*rok voltunk” – Kyle Busch kiakadt, a NASCAR vizsgálódik

A NASCAR vizsgálja Kyle Busch kiesés utáni ámokfutásátMindössze 126 körig tartott Kyle Busch számára a NASCAR Cup Series rájátszását megnyitó Southern 500.

A Joe Gibbs Racing versenyzője egy Austin Dillonnal (Richard Childress Racing) történt ütközés után vágódott a Darlington Raceway külső falának, aminek következtében a 18-as Toyota annyira megsérült, hogy nem lehetett vele folytatni a versenyt.

A garázs felé hajtva Busch dühében átgázolt a jelzőbójákon, nem épp a legbiztonságosabb módon elhagyva a pálya területét.

Mivel a kétszeres bajnok már kiesőnek számított, a NASCAR nem vizsgálta azonnal a történteket, de a hivatalos tájékoztatás az elkövetkezendő napokban mindenképp sort kerítenek rá.

Busch egyébként a kiállása után sem nyugodott meg.

“Nem Dillon hibája volt” – nyilatkozta a 36 éves veterán az NBC-nek a kötelezően előírt orvosi vizsgálatot követően.

“Szarok voltunk és végül kiestünk. Ezt van, ha szarul mész. Nem tudom, hogy mi volt a probléma oka.”Ezután az amerikai a Toyota szimulátoros programját is kritizálta.

“Minden alkalomal, amikor szimulátorba ülök és jól mennek a dolgok, akkor a valódi pályán megszívjuk. Szóval én innentől befejeztem. Valami más eszközt kell találnunk arra, hogy rájöjjünk hogyan legyünk jobbak. Az M&M’s Camry pocsék volt és csattant, de nem a 3-as autó hibájából.”

Amikor a riporter próbálta kissé vigasztalni azzal, hogy a rájátszásban több olyan pálya is jön, amelyeken már jó eredményeket könyvelhetett el, Busch így reagált:

“Kit érdekel?”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy