Érik a botrány? Fura tweetet tett közzé Denny Hamlin exbarátnője

Érik a botrány? Fura tweetet tett közzé Denny Hamlin exbarátnője
credit:NASCAR
UPDATE: Jordan Fish Twitter-profllját törölték!Az elmúlt bő egy évtized során afféle se vele, se nélküle kapcsolatban élt Jordan Fish és Denny Hamlin.

A Charlotte Bobcats egykori cheerleadere, valamint a háromszoros Daytona 500 győztes NASCAR-versenyző többször szakított és bútorozott újra össze, mint a brazil szappanoperák főhősei. A boldog időszakok gyümölcse pedig két kislány, a most 8 éves Taylor és a 3 esztendős Molly lett.

Fish és Hamlin mindig is kínosan ügyelt arra, hogy a nyilvánosság előtt soha ne mondjanak egymásra negatív dolgokat.

A minap azonban olyasmi történhetett, amitől a nőben elpattant valami.

“Túlságosan is sokáig voltam csendben” – írta Jordan Twitterén.

“Olyan dolgokat tűrtem el, amit soha, senkinek nem lenne szabad és a mai nap sem volt kivétel. Denny Hamlin, remélem végre mindenki meg fogja látja, hogy milyen ember is vagy valójában. Én és a gyerekeink jobbat érdemlünk, mint amit te adtál. Nem tudom elhnni, hogy valaha is azt gondoltam, olyasvalaki, mint te megváltozhat. Mivel nem tudsz. Hosszú út áll előtted, aminek én kegyesen többé már nem leszek a része. Legyen nagyszerű életed.”Fish arról egy szót sem ejtett, hogy mitől mérgesedett el ennyire a helyzett.

A tweet alatt azonban megtalálható volt néhány érdekes reakció.

“Szent szar, igen csajszi!” – írta egy bizonyos Kim. “Úgy érzem, itt az ideje, hogy én is megnyíljak.”

Ekkor egy másik felhasználó megjegyezte, hogy kellő információ hiányában nem érdemes állást foglalni egyik oldal mellett sem. Előfordulhat, hogy egy olyan szituációról van szó, mint Kurt Busch 2015-ös meghurcolása, de akár valóban komoly ügyről is szó lehet.

Erre Kim annyit reagált:

“Tudom, amit tudok. Biztos vagyok benne, hogy vannak mások is.”

Nem is kellett sokáig várnia.

“Te is?” – írta egy Becca nevű nő.

“Sokan másokkal együtt” – válaszolta Kim.

“Valószínűleg sajnos igazad van.”

“Tudom.”

Egy biztos, a közösségi oldalakon hatalmas lavinát indítottak be Fish szavai a rajongók körében. Olyannyira, hogy Twitteren hosszú órákon át az egyik legfelkapottabb téma volt.

Konkrétumok híján ráadásul az egyszerű spekulációk mellett több, igencsak zavarba ejtő pletyka is terjedni kezdett Hamlin kapcsán.

A 40 éves versenyző/csapattulajdonos egyelőre nem kommentálta a kialakult helyzetet.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy