IndyCar: Oliver Askew az RLL Racinggel tér vissza

IndyCar: Oliver Askew az RLL Racinggel tér vissza
credit:RLL RacingA 2021-es IndyCar-szezon utolsó három versenyén ismét csatlakozik a mezőnyhöz Oliver Askew.

A floridai versenyző az RLL Racing harmadik, Hy-Vee által szponzorált #45 Dallara-Hondáját vezetheti Portlandben, Laguna Secán, majd az idényzáró Long Beach-i fordulón.

Askew ezzel két év alatt immár a harmadik csapat szolgálatába fog állni.

2020-ban debütált az Arrow McLaren SP színeiben, sérülés miatt azonban két futamot ki kellett hagynia. A szezonzáró, St. Pete-i futamon visszatérhetett a volán mögé, szerződését azonan nem hosszabbították meg köszönhetően egy, a menedzserével közösen az Associated Pressnek adott interjúnak, amiben elárulta, hogy négy teljes versenyen át vezetett agyrázkódással.

Ennek ellenére az AMSP idén mégis adott egy extra esélyt számára és a detroiti második futamon ő ugrott be az előző nap nagyot bukott Felix Rosenqvist helyére.

Egy héttel később, Road Americán Askew ismét autóba ülhetett, mint a kerékpárbalesetben kulcscsonttörést szenvedett Rinus VeeKay helyettese az Ed Carpenter Racingnél.

A 24 éves pilóta számára nem lesz teljesen ismeretlen az RLL Racing légköre, lévén a nyár folyamán tesztelt velük.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy