Wallace a Toyota-versenyzőket hibáztatja, amiért lemaradt a playoffról

Wallace a Toyota-versenyzőket hibáztatja, amiért lemaradt a playoffról
credit:NASCAR/YouTubeA harmadik helyen ért célba Bubba Wallace a NASCAR Cup Series szombati, daytonai alapszakasz-záróján.

Végül aztán sikerült még egy pozíciót ugrania az eredménylistán, miután az eredetileg másodikként zárt Chris Buescher autója megbukott a technikai ellenőrzésen, ami kizárást vont maga után.

Ez a tény viszont nem vigasztalta Wallace-t, hiszen neki mindenképpen nyernie kellett volna ahhoz, hogy bejusson a rájátszásba.

A 23XI Racing pilótája meg volt győződve arról, hogy elérhető lett volna számára a vágyott elsőség, ha a többi toyotás ugyanúgy segít neki, mint tették azt a futamot végül megnyert Ryan Blaney fordos márkatársai.

“Blaney azért is nyert, mert a Ford-pilóták az egész verseny során összedolgoztak a gyártó érdekeit nézve” – nyilatkozta az NBC-nek Wallace.

“Frusztrált vagyok. Én vagyok az, akit már többször elővettek, hogy nem segítek a társaimnak, végül azonban én lettem az, akit magára hagytak. Okkal van egy Ford a victory lane-en, mivel ők mindig együttműködnek.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy