Fernando Alonso még nem végzett az Indy 500-zal

Fernando Alonso még nem végzett az Indy 500-zal
credit:IndyCar Media

Fernando Alonso még nem végzett az Indy 500-zal


Immár hivatalosnak tekinthető, hogy Fernando Alonso a 2022-as szezon végéig biztosan marad az Alpine F1 Team kötelékében.

A 40 éves spanyol ennek kapcsán elmondta, hogy amint terítékre került a hosszabbítás kérdése – eredetileg 1+1 év opcióban állapodtak meg – lényegében gondolkodás nélkül rábólintott.

A távolabbi jövőt tekintve azonban továbbra sem adta fel az autósport tripla koronájáról szőtt álmait, amihez már csak az Indianapolis 500 megnyerése hiányzik.

“Jelenleg az F1-re összpontosítok, teljesen elkötelezett vagyok a projekt iránt, különösen az új szabályok és a következő évre vonatkozó, ránk váró munka terén” – nyilatkozta spái sajtótájékoztatóján Alonso.

” A későbbieket meglátjuk. Most élvezem a visszatérésem és úgy érzem, olyan szinten teljesítek, aminek örülhetek. Remélem, hogy a szezon második felében még többet mutathatok és bizonyíthatok. A jövőmet illetően majd kiderül, hogy még mindig kapcsolódni fog-e az F1-hez, vagy inkább másfelé halad. Az Indy nincs teljesítve, úgyhogy az a verseny ott van a kívánságlistámon. Most viszont csak az F1-re koncentárolok.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy