NASCAR-témájú romantikus komédiát készít Will Smith és a The Chainsmokers

NASCAR-témájú romantikus komédiát készít Will Smith és a The Chainsmokers
credit:IMS Media

NASCAR-témájú romantikus komédiát készít Will Smith és a The Chainsmokers


Vadonatúj romantikus komédiával tervez elrukkolni az Amazon Studios.

A NASCAR világában játszódó film főszereplője egy Lyla nevezetű sportügynök, aki a sztori szerint elveszti szupersztár-státuszban lévő ügyfelét. Ennek hatására úgy dönt, felkarolja a lázadó természetű női dirt-pilótát, a tizenhét éves Piper Kyte-ot.

Karrierje megmentése érdekében Lylának Piper apját, a korábbi NASCAR-bajnok Matthew Kyte-ot – aki négy évvel korábban nemes egyszerűeséggel hátat fordított a sportágnak – is muszáj lesz visszacsábítania.

A Deadline értesülései szerint a ‘Clean Air’ munkacímen futó projekt létrejöttében a Will Smith tulajdonában lévő Westbrook Studios, a már több futamhétvégén is fellépett The Chainsmokers dj/producer-duó Kick The Habit Productions nevű cége, valamint maga a NASCAR játszik kulcsszerepet.

Smith továbbá az alkotás egyik producere is lesz.

A szereposztás, valamint a tervezett bemutató időpontja egyelőre nem került bejelentésre.

A NASCAR az utóbbi bő egy évben maximális erőbedobással igyekszik betörni a szórakoztatóiparba is.

A Netflix által készített ‘The Crew’ című szitkom egy évad után kaszát kapott, hamarosan érkezik viszont a szintén ezen cég égisze alatt készülő dokusorozat, amely Bubba Wallace szemszögéből mutatja be a NASCAR történéseit.Emellett az NBC Universal megbízásából az idei rájátszás során kezdik forgatni a nyolcrészes Race for the Championshipet, ami főként arra ​fog fókuszálni, hogy miként tudják a versenyzők és csapattagok összehangolni a magánéletüket a bajnoki címért folyó harccal.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy