NASCAR: A dühös Bell továbbra sem hajlandó szóba állni Larsonnal

NASCAR: A dühös Bell továbbra sem hajlandó szóba állni LarsonnalMár három nap eltelt a NASCAR Cup Series Watkin Glen-i versenye óta, Christopher Bell azonban továbbra sem akar békülni Kyle Larsonnal.

A két pilóta a futam 55. körében a második helyért harcolt, végül azonban összeértek, a Joe Gibbs Racinges pedig kiforgott.

A viadalt Larson megnyerte, Bellnek pedig be kellett érnie a hetedik pozícióval.

Utóbbi a leintés után rendkívül frusztrált volt, mondván biztos abban, hogy esélyes lett volna a győzelemre, ha a Hendrick Motorsports-os nem löki ki a pályáról.

Eleinte azt hittem, hogy az eset teljes egészében az én hibám” – nyilatkozta a Hendrick Motorsportsot szolgáló Larson a SiriusXM Radiónak.

„Őszintén szólva viszont, miután többször is visszanéztem a felvételeket arra jutottam, hogy mindketten benne voltunk. Nem ‘zuhanóbombáztam le’, hogy az ő szavait idézzem. Fékeztem, amikor láttam, hogyan akar ráfordulni a kanyarra, de ő úgy tett, mintha én ott sem lennék. Nem tudom, az is lehet, hogy a spottere nem mondta neki…. Akárhogy is legyen, rosszul érzem magam miatta. Senkit nem akarok kiforgatni a pályáról, különösen nem Christopher Bellt. Nagyon tisztelem őt, fantasztikus versenyeket futottunk már együtt. Nyilván mérges, amit megértek. A videók megtekintése után viszont nem hiszem, hogy csak én lennék a hibás.”

Larson meg akarta beszélni a történteket Bellel, de kísérletei eddig süket fülekre találtak.

„Megpróbáltam elérni őt, de úgy tűnik, nem akar szóba állni velem…Szerintem a mezőny bármelyik felnőtt tagja hajlandó lett volna legalább egy beszélgetésre, de őt nem érdekli. Mi továbblépünk, ha Christopher mégis reagálna, akkor rendben van, én itt vagyok. Nem fogok aggodalmaskodni emiatt. Ha ő jobban alszik éjjel attól, hogy ignorál engem, vagy esetleg ki is akar ütni majd a pályáról, akkor tegye.”