23 éve nem volt ennyire nézett versenye az IndyCarnak kábelen

23 éve nem volt ennyire nézett versenye az IndyCarnak kábelen
credit:IndyCar MediaNagy sikert hozott az IndyCar múlt vasárnap rendezett Music City Grand Prix-je.

A Nashville utcáin kialakított pálya egy minden tekintetben flúgos futammal debütált a széria naptárában, a verseny elején még szó szerint a levegőbe repült Marcus Ericsson győzelmét hozva.

A motorsport történetében először egy nagyobb sodrású folyó felett átívelő hidat is tartalmazó vonalvezetésen rendezett futamot hatalmas várakozás előzte meg, köszönhetően az NBC Sports masszív reklámkampányának is.

Meg is lett az eredménye, hiszen 1.212 millió átlag nézőszámmal az MCGP lett az NBCSN-közvetítések 2009 óta íródó történelmének legnézettebb IndyCar-futama.

A korábbi csúcs a 2016-os Mid-Ohió-i viadal volt 934.000 szempárral.

A széria teljes, amerikai kábeltelevíziós múltját tekintve pedig 1998 óta (ESPN) nem volt ennél nagyobb tévés érdeklődésre számot tartott viadala az amerikai open-wheelnek (CART-éra).

A hivatalos streamek terén percenként átlagosan 11.500-an követték nyomon az eseményeket. Ennél nagyobb számmal csak az Indy 500 büszkélkedhetett.A Music City Grand Prix részletes összefoglalóját ezen a linken olvashatod el:Őrület a köbön: Az IndyCar kimaxolta a flúgos futam fogalmát Nashville-ben

Ha pedig videós tartalmakra vagy kíváncsi, akkor ide kattints:

Éld át újra a fergetes MCGP legjobb pillanatait!

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy