IndyCar: Hülkenberg érdeklődik egy épített/utcai pályás program iránt

Sajtó: Nico Hülkenberg az Ed Carpenter Racinggel tárgyal
credit:IndyCar MediaAz IndyCar idei szezonjából még hat verseny van hátra, a holtidényes pletykák azonban most teljes fordulatszámon pörögnek.

A pilótakeringő forgatagába Nico Hülkenberg is újra becsatlakozott.

A 33 éves német már tavaly is kacérkodott az amerikai open-wheellel, voltak is ajánlatai, végül azonban úgy döntött, inkább az Aston Martin tartalékosa lesz egy esetleges, későbbi versenyzői szerződés reményében.

Bár az F1-be való éles visszatérés továbbra is kiemelt opció számára, a biztonság kedvéért viszont most már komolyabban vizsgálja az IndyCarban kínálkozó lehetőségeket is.

Ed Carpenter már korábban megerősítette, hogy megbeszéléseket folytat Hülkenberggel, a RACER pedig azt is tudni véli, hogy egy esetleges épített/utcai pályás programról van szó.

Ezen tárgyalások viszont még kezdeti fázisban vannak, miközben a gárda más pilótákkal is kapcsolatban áll.

Köztük van a 20-as számú Dallara-Chevyt a jobbkanyarokat is tartalmazó vonalvezetéseken terelgető Conor Daly, valamint az Indy Lightsban szereplő David Malukas is.

Visszatérve Hülkenbergre, a népszerű versenyzőt már az Alfa Romeóval és a Williamsszel is hírbe hozták.Ennek kapcsán utóbbi alakulat vezérigazgatója, Jost Capito megerősítette, hogy a 2015-ös Le Mans-i győztes is a radarjukon van, de még semmi nincs lefixálva.

“Jelen pillanatban egyetlen elérhető versenyzőt sem zárunk ki. Nico közéjük tartozik. Szóval, elég hosszú listánk van.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy