Michael McDowell keresztelte meg a DiBenedetto házaspárt

Michael McDowell keresztelte meg a DiBenedetto-házaspárt
credit:Matt DiBendetto Racing/FacebookEddigi NASCAR-pályafutása során rengeteg nehézséggel kellett megküzdenie Matt DiBenedettónak.

Balesetek, szponzorációs problémák, önhibáján kívül elvesztett jó helyezések egyaránt megkeserítették az életét. Jelen pillanatban pedig karrierje talán legbizonytalanabb időszakát éli, miután kisebb csodára lenne szüksége ahhoz, hogy összehozzon 2022-re egy teljes szezonos NASCAR Cup-szerződést.

A negatív időszakokkal mindenki másként igyekszik megbirkózni. DiBenedetto pedig ezt a mentőövet hithű keresztény feleségének, Taylornak köszönhetően a vallásban találta meg.

Saját bevallása szerint a hit sokat segít neki abban, hogy túllendüljön a problémákon és minden körülmények között optimista tudjon maradni.

A DiBenedetto házaspár a minap pedig “hivatalosan” is új életet kezdett keresztényként.

A 30 éves kaliforniai a közösségi médiában osztotta meg, hogy Taylorral együtt megkeresztelkedtek, méghozzá a 2021-es Daytona 500-on élete első NASCAR Cup-győzelmét aratott, közismerten mélyen vallásos Michael McDowell segítségével.“A hitem és a kapcsolatom Istennel alapjaiban változtta meg az életemet, ez a legnagyobb győzelem, amit valaha elértem”– nyilatkozta DiBenedetto az AP-nek még júniusban.

“A karrieremet tekintve rendkívül stresszesnek kellene lennem, de a hitemnek köszönhetően megtanultam csak arra összpontosítani, amit én magam befolyásolni tudok. Minden másban Istenre bízom magam, aki szeretetével mindig velem van. Ez a hozzáállásom jó hatással van a pályán való teljesítményemet is. Már nem vagyok olyan elkeseredett, mogorva, ha rosszabbul mennek a dolgok. […] A feleségem volt az egyik, aki nagy hatással volt rám. Taylornak mindig is erős hite volt, én viszont sokáig inkább elutasítottam Istent. Végül elkezdtem mélyebbre ásni, ebben pedig a NASCAR-ban lévő emberek egy része is segített. Sok olyan dolog történik a sportban, amiről sajnos kevés szó esik, én azt kívánom, bárcsak több figyelmet kapnának az ilyen elképesztő sztorik. Michael McDowellnek is óriási szerepe volt abban, hogy megtaláltam a hitem, pozitív fordulatot vett az életszemléletem, a kapcsolatom a feleségemmel és lényegében minden. Megemlíteném még Aric Almirolát, valamint a Motor Racing Outreach (a NASCAR felekezet nélküli keresztény szervezete) többi tagját is. Ezek az emberek életeket változtatnak meg, ami egyszerűen leírhatatlan.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy