Ilyen nincs: Menetiránnyal szemben akarta levadászni ellenfelét egy versenyző

Ilyen nincs: Menetiránnyal szemben akarta levadászni ellenfelét egy versenyzőÉletveszélyes jelenetig fault két versenyző háborúskodása a louisianai Monroe-ban fekvő The Reven.

A 3/8 mérföldes dirtön rendezett, vasárnapi late model futam során az egyik pilóta, név szerint Lance Carroll kiforgatta Greg Armstrongot.

Utóbbinál ekkor teljesen lement a függöny és fittyet hányva a sárga zászlóra, menetiránnyal szemben haladva próbálta meg levadászni ellenfelét. Csak a szerencsén múlt, hogy a két autó nem ütközött össze.

Ezt követően Armstrong átvágott a pálya belső területén, az érkező Carrollnak pedig nem volt más választása, mint lefutni a vonalvezetésről, mivel biztos volt abban, hogy ismét direkt meg akarja torpedózni.

Az ámokfutásnak végül a The Rev biztonsági csapatának tagjai vetettek véget.

Armstrong később a közösségi médiában gyávának nevezte Carrollt, azt állítva, hogy a férfi nemrég már a feleségével is konfrontálódott.

Egy másik posztjában pedig a pálya versenyigazgatójába is beleállt.

„Nicholas Brown, te is gyáva vagy, mivel azt mondtad a feleségemnek, leszarod, hogy ez az ember megraragdta és rángatta őt. Remélem ilyesmi soha nem fog előforduli a nejeddel, vagy a barátnőddel. Én megvédem, mert kibaszottul biztos vagyok abban, hogy te nem fogod, punci!”


Kapcsolódó: Dühében belerúgott ellenfele mozgó versenyautójába, csúnya vége lett


Brown nem hagyta annyiban:

„Én soha nem mondtam ilyet. Próbáltalak hívni, hogy beszéljünk erről. Ha hozzáért a feleségedhez, akkor a rendőröket kellett volna erről értesíteni, akik megtették volna a kellő lépéseket. Az ilyen dolgokat nem vesszük könnyedén. Amennyi ember volt jelen, biztosan kellett lennie valakinek, aki szemtanúként megerősíti a feleséged állításait. Ha tényleg megtörtént, akkor feljelentést kell tenned.”

Egy biztos, a pálya hivatalosan bejelentette, hogy szándékos életveszély okozása miatt Armstrong az év hátralévő részében már nem versenyezhet a The Reven és az sem kizárt, hogy az eltiltást a későbbiekben meghosszabbítják.