A Trackhouse Racing már az Indy 500-zal is szemez

A Trackhouse Racing már az Indy 500-zal is szemez
credit:Trackhouse RacingÜzleti szempontból a Trackhouse Racing számít a 2021-es NASCAR Cup-szezon abszolút szenzációjának.

A Justin Marks által tető alá hozott csapat idén debütált a főkategóriában, társtulajdonosként pedig nem kisebb név csatlakozott hozzájuk, mint a Grammy-díjas előadó és világhírű producer Armando Pérez, ismertebb nevén Pitbull.

A Daniel Suarezt versenyeztető Trackhouse június végén ráadásul leszállította a szezon eddigi legnagyobb meglepetését is, miután hivatalosan bejelentették, hogy szőröstül-bőröstül felvásárolják a Chip Ganassi Racing NASCAR-gárdáját.

Marksék pedig továbbra sem hajlandóak behúzni a kéziféket.

A World of Outlaws augusztus 11-14-e között rendezendő, a sprint car világ legnagyobb eseményének számító Knoxville Nationalsen ők lesznek visszatérő Shane Stewart szponzorai.

A fő cél pedig, hogy a lehető legszélesebb körben hódítsák meg az amerikai motorsport világát.

“Nem hiszem, bármilyen lehetőségre nemet mondanék a jövőt illetően” – nyilatkozta Marks a SiriusXM NASCAR Radiónak.

“Imádom a versenyzést és jelenleg egy nagyszerű, lendületes időszakot élünk. Azokat az üzleteket nézem, mint amit Roge Penske, Chip Ganassi, az Andretti Autosport és a barátaim a Meyer Shank Racingnél felépítettek. Jelen vannak a sportautózásban és az IndyCarban is. Megvan a mód ennek kialakítására. Nagyszerű a kapcsolatunk a Chevrolet-vel és vannak olyan vállalatok, amelyek valami többet is akarnak, valami mást, elérni újabb közönségeket. Szerintem nincs olyan dolog, ami ne képezné megfontolás alapját.”Az üzletember elárulta, hogy a lista élmezőnyében az Indianapolis 500 is ott szerepel.

“Máris tárgyalásokat kezdtem erről, hogy lássam, mi sülhet ki belőle.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy