IndyCar: Utcai parádét rendeztek Ohióban a Meyer Shank Racing tiszteletére

IndyCar: Utcai parádét rendeztek Ohióban a Meyer Shank Racing tiszteletére
credit:Meyer Shank RacingKét hónappal a 105. Indianapolis 500 megnyerése után a Meyer Shank Racingre egy újabb “tiszteletkör” várt.

Az MSR főhadiszállásának otthont adó ohiói Pataskala egy külön utcai felvonulást rendezett a város büszkeségei számára.

A ‘Bajnokok parádéja’ elnevezésű ünnepségen Meyerék mellett a helyi Watkins Memorial Gimnázium állami bajnok női rugby- és állami második helyezett softballcsapata előtt is tisztelegtek.

Az eseményen egyéb elfoglaltságai miatt Helio Castroneves nem tudott ugyan személyesen megjelenni, az MSR társtulajdonosa, Mike Shank, valamit a gárda számos további tagja viszont büszkén feszített a 06-os Dallara-Honda mellett.

“Kisvárosi srácok vagyunk” – nyilatkozta a regionális NBC4 csatornának Shank.

“Fantasztikus érzés, hogy valami igazán különlegeset tudtunk adni Pataskalának. A parádé a polgármester ötlete volt, nekem pedig külön tetszett, hogy nem csak a mi indianapolisi, de a középiskolai sportolók állami szintű sikerét is megünnepelhettük, mivel én mindig is nagyon nagy támogatója voltam az utánpótlásnak. Pontosan ugyanazt az autót hoztuk ide, amivel győztünk. Szinte hozzá sem értünk, még mindig ott vannak rajta a rászáradt tej foltjai is.”

Az MSR az első ohói csapat harmincöt év óta, amely nyerni tudott az Indy 500-on.

Utoljára ezt a Truesports mondhatta el magáról Bobby Rahal 1986-os diadalakor.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy