IndyCar: Az MSR-től távozó Harvey alig várja, hogy megossza jövőbeli terveit

IndyCar: Az MSR-től távozó Harvey alig várja, hogy megossza jövőbeli terveitA Meyer Shank Racing bejelentette, hogy Helio Castroneves a 2022-es szezonban már teljes szezonos versenyzője lesz a csapatnak.

Ezzel párhuzamosan viszont azt is közölték, hogy a gárdát az IndyCarba történt 2017-es belépésük óta szolgáló Jack Harvey távozni fog.

Az MSR a 28 éves britet is szerette volna megtartani és a hírek szerint több évre szóló hosszabbítást ajánlottak számára.

Az utolsó pillanatban azonban Harvey meggondolta magát.

Egy biztos, a pilóta által kiadott közleményt olvasva a válás teljesen békésen zajlott.“Bizonyosság az életben, hogy a dolgok változnak és én leírhatatlanul hálás vagyok a Meyer Shank Racingnél eltöltött időmért” – írta Harvey.

“Minden kétséget kizáróan nem lennék ott, ahol most az ő támogatásuk nélkül. Mindig is büszke leszek arra a munkára, amit együtt végeztünk ennek a csapatnak a felépítésekor. Egy kicsi gárdából váltunk folyamatos tényezővé a pályán és végül Indianapolis 500 győztesek lettünk. A növekedés, amit véghez vittünk az elmúlt öt évben az elkötelezettségünk, a szervezetnél dolgozó emberek hozzáállásának bizonyítéka. Mike Shank egy igazi versenyző, nem is kívánhattam volna nála jobb mentort arra, hogy karrierem elején navigáljon engem az IndyCar vizein. Közösen tanultunk, támogattuk egymást, együtt ünnepeltunk és az ő iránymutatásával fejlődtem én is, mint versenyző.”

“Hiszem, hogy minden okkal történik. Az, hogy egy vacsorán összefutottam Jim Meyerrel végül eddigi motorsport-pályfutásom legigazibb kapcsolatához vezetett. Jim hatása már attól a pillanattól érezhető volt, hogy csatlakoztam a csapathoz. Kihívás lenne a versenyzés iránt nála szenvedélyesebb embert találni a paddockban. Még a legnehezebb napokat is jobbá tett tette az ő elkötelezettsége az előrelépésünk és partnerségeink iránt. Tudtad, hogy valami jó dolog várható, mivel Jim hitt benne. Adam Rovazzini és a Meyer Shank Racing teljes gárdája igazi legendák. A barátságuk, erőfeszítéseik, munkájuk és áldozataik vezették előre ezt a fiatal csapatot. Hihetetlenül hálás vagyok mindenért, amit értem tettek és mindig szurkolni fogok nekik. A partnerségek azok, amik ezt a sportot működőképessé teszik és nem tehettük volna mindezt meg az AutoNation, a SiriusXM, a Cometic, a Honda, a Kennedy család és még sokan mások támogatása nélkül.”

Hálával tartozom nekik és örülök annak, hogy a jövőben is képesek leszünk folytatni a kapcsolatunkat. Életünk során gyakran nézünk szembe nehéz döntésekkel és ez a mostani sem volt kivétel. Ugyanakkor más lehetőségek is kínálkoznak, én pedig alig várom, hogy hamarosan megosszam a hosszú távú terveimet. Jelenleg azonban arra összpontosítok, hogy jól teljesítsek. Soha sem voltam ennél éhesebb az első IndyCar-győzelmemre, a Meyer Shank Racing pedig bizonyította, hogy velük lehetséges.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy