IndyCar: Megvan a nashville-i Music City GP huszonhatodik nevezője

IndyCar: Megvan a nashville-i Music City GP huszonhatodik nevezője
credit:IndyCar Media

IndyCar: Megvan a nashville-i Music City GP huszonhatodik nevezője


Alig másfél héttel ezelőtt Santino Ferrucci teljesen el volt keseredve, mivel az év hátralévő részét tekintve már egyetlen versenyre sem rendelkezett szponzorációs szerződéssel.

Azóta szerencsés fordulatot vettek a dolgok és a 23 éves amerikainak sikerült nyélbe ütnie egy újabb megállapodást a Hy-Vee-vel, aminek hála részt vehet az IndyCar soron következő, augusztus 8-ai fordulóján.

A Nashville utcáin rendezendő versenyen Ferrucci ismét az RLL Racing 45-ös Dallara-Hondájának volánja mögött hajthat pályára.

A connecticuti pilóta idén négy futamot teljesített a csapat színeiben, szintén a Hy-Vee jóvoltából. Ezek mindegyikét top 10-es eredménnyel zárta, lévén az Indy 500-on a 6.-ként ért célba, a detroiti duplafordulón szintén a 6., majd a 10. pozíciót tudhatta magáénak, míg Mid-Ohión a 9.-ként látta meg a kockás zászlót.

Mindennek ellenére mégsem lehetett felhőtlenül boldog, hiszen kétszer is sikerült összetörnie az autót – az Indy 500 edzésén, majd a második detroiti futam kvalifikációján -, ráadásul saját hibájából. Az RLL Racing kategorikusan közölte is vele, hogy ha hosszabb távon meg akarja vetni a lábát a csapatnál, akkor sokkal megfontoltabban kell vezetnie.Ferrucci nem is próbálta mentegetni magát és bevallotta, hogy a bizonyítási kényszere miatt betlizett.

A mostani hír egyben azt is jelenti, hogy immár huszonhat nevezője van az IndyCar legelső Music City GP-jének.

Ez a szám akár huszonhétre is nőhet, ha a Dale Coyne Racin/Rick Ware Racing hivatalosan bejelenti az 52-es Dallara-Hondát, várhatóan Cody Ware-rel a volán mögött.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy