IndyCar: Megvan a nashville-i Music City GP huszonhatodik nevezője

IndyCar: Megvan a nashville-i Music City GP huszonhatodik nevezője
credit:IndyCar MediaAlig másfél héttel ezelőtt Santino Ferrucci teljesen el volt keseredve, mivel az év hátralévő részét tekintve már egyetlen versenyre sem rendelkezett szponzorációs szerződéssel.

Azóta szerencsés fordulatot vettek a dolgok és a 23 éves amerikainak sikerült nyélbe ütnie egy újabb megállapodást a Hy-Vee-vel, aminek hála részt vehet az IndyCar soron következő, augusztus 8-ai fordulóján.

A Nashville utcáin rendezendő versenyen Ferrucci ismét az RLL Racing 45-ös Dallara-Hondájának volánja mögött hajthat pályára.

A connecticuti pilóta idén négy futamot teljesített a csapat színeiben, szintén a Hy-Vee jóvoltából. Ezek mindegyikét top 10-es eredménnyel zárta, lévén az Indy 500-on a 6.-ként ért célba, a detroiti duplafordulón szintén a 6., majd a 10. pozíciót tudhatta magáénak, míg Mid-Ohión a 9.-ként látta meg a kockás zászlót.

Mindennek ellenére mégsem lehetett felhőtlenül boldog, hiszen kétszer is sikerült összetörnie az autót – az Indy 500 edzésén, majd a második detroiti futam kvalifikációján -, ráadásul saját hibájából. Az RLL Racing kategorikusan közölte is vele, hogy ha hosszabb távon meg akarja vetni a lábát a csapatnál, akkor sokkal megfontoltabban kell vezetnie.

Ferrucci nem is próbálta mentegetni magát és bevallotta, hogy a bizonyítási kényszere miatt betlizett.

A mostani hír egyben azt is jelenti, hogy immár huszonhat nevezője van az IndyCar legelső Music City GP-jének.

Ez a szám akár huszonhétre is nőhet, ha a Dale Coyne Racin/Rick Ware Racing hivatalosan bejelenti az 52-es Dallara-Hondát, várhatóan Cody Ware-rel a volán mögött.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy