NASCAR: Az egyenlőség jegyében ösztöndíjat és munkalehetőséget kínál a 23XI Racing

NASCAR: Az egyenlőség jegyében ösztöndíj-programot és munkalehetőséget kínál a 23XI Racing
credit:NASCAR
NASCAR: Az egyenlőség jegyében ösztöndíj-programot és munkalehetőséget kínál a 23XI Racing


Nem túlzott a 23XI Racing vezetősége, amikor rögtön a megalakulásukkor bejelentették, hogy nagyszabású esélyegyenlőségi projekten dolgoznak.

Immár ugyanis hivatalosnak tekinthető, hogy a Michael Jordan és Denny Hamlin tuladjonában lévő, idén debütált NASCAR Cup-csapat partnereivel közösen tető alá hozta saját programját, a 23XI SPEED Institute-ot.

Az elnevezésben szereplő ‘SPEED’ nem csak az autósportra jellemző sebességet takarja, hanem egy mozaikszó is, amely az ösztöndíj, professzionális oktatás és vállalaton belüli fejlesztések, tréningek angol megfelelőiből tevődik össze.

A 23XI SPEED részeként ösztöndíjat ajánlanak fel tehetséges diákoknak, legyen szó bármely érdeklődési területről (marketing, pénzügy, mérnöki szakmák, kommunikáció stb.).hirdetés


Emellett mentorporgramot és fizetett gyakornoki munkát kínálnak olyan, felsőfokú tanulmányaikat – alapképzéstől kezdve egészen a PhD-fokozatig – STEM-vonalon (természettudomány, technológia, mérnöki tudomány, matematika) folytató fiataloknak, akik az autósportban és/vagy autóiparban szeretnének karriert építeni.

Közülük pedig azok, akik válaszott intézményükben sikeres záróvizsgát tesznek, garantáltan állást kapnak a csapatnál.

“Izgatottan jelentjük be a 23XI SPEED Institute-ot, hogy folytassuk a befogadásra, sokszínűségre és egyenlőségre való törekvéseinket a motorsporton belül” – idézi Hamlin szavait a gárda sajtóközleménye.

“Amikor megalapítottuk a 23XI-t, kiemelt figyelmet fordítottunk a vállalatunk jövőjére és látásmódjára. Olyan utat akarunk teremteni a diákok számára, hogy üdvözölve érezzék magukat ebben a sportágban és ajtót nyissunk nekik, közvetlenül velük, vagy a szüleikkel együttműködve az oktatásuk, fejlődésük érdekében.”hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy