DiBenedetto: Előbb halok meg, minthogy feladjam

DiBenedetto: Előbb halok meg, minthogy feladjam
credit: Wood Brothers RacingAz eredeti tervek szerint 2022-ben Austin Cindric váltotta volna Matt DiBenedettót a Wood Brothers Racing 21-es Fordjának volánja mögött.

Időközben azonban Brad Keselowski úgy döntött, nem hosszabbítja meg szerződését a Team Penske-vel és inkább új kihívások elé néz. Hivatalos bejelentés nem történt még, de már nyílt titoknak tekinthető, hogy a 2012-es Cup-bajnok a Roush Fenway Racingnél folytatja mint versenyző és társtulajdonos.

Keselowski távozása révén megüresedett a TP 2-es Fordja, aminek volánját a csapatnak az Xfinity Seriesben tavaly bajnoki címet hozott – és idén is a tabella élén álló – Cindric veszi át.

Ez a tény már hetek óta ismert volt a színfalak mögött, DiBenedetto pedig abban reménykedett, hogy így maradhat 2022-ben is a WBR-nél.

A csapat végül azonban nem őt, hanem Harrison Burtönt nevezte meg jövő évi pilótájaként.

Ezt pedig alig 24 órával a hivatalos bejelentés előtt közölték csak DiBenedettóval.

„Pocsék érzés, ha elveszíted az ülésed” – mondta a rajongóknak címzett videóüzenetében a kaliforniai pilóta.

Mérges vagyok… De tudjátok mit? Néha ez oké. Teljesen rendben van. Mindannyian emberek vagyunk, megvannak a magunk csatái. […] Nagyon hálás vagyok az eddigi lehetőségekért, a szezon jó része még hátravan. Azért vagyok a Cup Seriesben, hogy nyerjek. Túl fogok lépni az összes szívfájdalmon, frusztráción, akadályon és őrületen, amiért nem vagyunk ott, ahol lenni kellene. Nem érdekel, át kell lendülnöm ezen. Győzni fogunk. Tudom és magabiztosnak érzem magam, hogy végre meg fogjuk csinálni. A jövőm is ezzel lesz tele. Előbb fogok meghalni, minthogy feladjam. Nem érdekel, milyen akadályokat dobnak még elém. Értékelem srácok, hogy velem vagytok ezen a pokoli úton, beleértve az összes csalódást. Ez egy érzelmi hullámvasút és hihetetlenül sokat jelent számomra, hogy támogattok.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy