Alonso szerint Palou a példa arra, hogy az F1-en kívül is van élet

Alonso szerint a “fenomenális” Palou a példa arra, hogy az F1-en kívül is van élet
credit:IndyCar Media

Alonso szerint a “fenomenális” Palou a példa arra, hogy az F1-en kívül is van élet


Idei teljesítményének köszönhetően nem szűkölködik a dicséretekben Alex Palou.

A Chip Ganassi Racing versenyzője az eddigi tíz IndyCar-futamból hatot zárt a top 3-ban, ebből kétszer a dobogó tetején ünnepelhetett és jelenleg vezeti a bajnoki összetettet.

Palou pályán mutatott produkcióját látva Josef Newgarden egyenesen a mezőny legösszetettebb fiatal pilótájaként jellemezte, az őt méltatók sorához pedig most honfitársa, Fernando Alonso is csatlakozott

“Természetesen követem őt és az igazság az, hogy [Alex] egy jelenség” – idézi a Motorsport a többek között az Indy 500-at is megjárt veteránt.

“Szerintem idén bajnok lehet, mivel ő a legkiegyensúlyozottabb, a legjobb. Nagyon örülök, hogy egy fiatal spanyol sikert ér el az IndyCarban. Ez egy kicsit felnyitja az új generáció szemeit is. Az F1 nagyon jó, de mindössze csak húsz versenyző van itt a világ minden tájáról, nem mindenki tud idáig eljutni. Az IndyCar fantasztikus, ahogyan a WEC is. Sok verseny van, nem csak az F1 létezik. Jó dolog, ha a fiatalok az F1-ről álmodoznak, ha viszont nem jön össze nekik, akkor nem kell frusztráltnak lenniük. Amit Alex csinál, annak a bajnoki címen, győzelmeken túli hatásai is lehetnek.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy