Közel két évtized után újra lesz hivatalos videójátéka az IndyCarnak

Közel két évtized után újra lesz hivatalos videójátéka az IndyCarnak2004 óta először dob piacra hivatalosan licencelt videójátékot az IndyCar.

Az egyelőre név nélküli projektet a többek között NASCAR-ral is hosszú idő óta együttműködő Motorsport Gamesszel közösen hozzák tető alá.

Az előreláthatólag 2023-ban érkező játék Xboxon, PlayStationön és PC-n egyaránt elérhető lesz, várhatóan pedig egy külön esport-bajnokság is társulni fog hozzá, amelyen a tervek szerint a széria valódi versenyzői is részt vehetnek.

“A Motorsport Gamesszel létrejött partnerségünk elviszi az NTT IndyCar Series kiélezett küzdelmeit a globális, minőségi motorsportra éhes játékos közösséghez” – idézi a hivatalos sajtóközlemény a Penske Entetrainment elnök-vezérigazgatóját, Mark Milest.

“A tehetséges, egyre mélyülő mezőnyünkhöz hasonlóan az IndyCar univerzuma is gyorsan bővül, növekszik. A Motorsport Games vezető szerepet tölt be a saját iparágában számos innovációt felvonultatva. Már most tudjuk, hogy a rajongóink előre be fogják karikázni a naptárban az IndyCar játékának megjelenési dátumát.”További részleteket a későbbiekre ígértek.

Addig is viszont az érdeklődőknek érdemes feliratkozni a játék hírlevelére, hogy a lehető leghamarabb értesüljenek a fejleményekről.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy