Penske visszavinné az IndyCart Iowába

Penske visszavinné az IndyCart Iowába
credit:IndyCar MediaA torontói utcai verseny törlése révén az idei IndyCar-szezon tizenhat futamosra apadt, amelynek során mindössze három oválpályát ejt útba a mezőny.

A fordulók számát tekintve Roger Penske az elkövetkezendő évben sem számít komolyabb változásra.

Reális cél lehet a tizennyolc állomás, miközben igyekeznek javítani vonalvezetések közötti arányon is.

“A komplett naptárat nézve mindenképpen azt akarjuk, hogy a nagyok – mint Indianapolis és Texas – mellett legyenek rövid oválok is” – nyilatkozta a Kapitány a RACER-nek.

“Szeretnénk az Iowa Speedwayre is visszatérni. Ezt a pályát viszont a NASCAR irányítja, így nem vagyunk abban a helyzetben, hogy kijelentsük, megyünk-e vagy sem. Ugyanakkor ez egy valós opció számunkra.”

Kulcsfontosságú tényező a széria számára a versenyek dátumainak megszilárdítása is.Ez az egyik olyan terület, amelyre a leginkább összpontosítunk. Ha állandósulnak az időpontok, akkor az emberek minden évben tervezni tudnak vele, ami kényelmes és megszokottá válik. A jövő évi menetrend kapcsán azt mondom, hogy olyan 16-18 futam körül alakul. Még nincs mit bejelenteni, de ez a céltartományunk kellő változatosságal, miközben vizsgáljuk, hogy hol tudnánk beiktatni extra oválokat. Határozottan erre fókuszálunk most.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy