IndyCar: Newgarden szerint Palou a mezőny legjobb, fiatal versenyzője

IndyCar: Newgarden szerint Palou a mezőny legjobb, fiatal versenyzője
credit:IndyCar Media

IndyCar: Newgarden szerint Palou a mezőny legjobb, fiatal versenyzője


A 2021-es IndyCar-szezon eddigi tíz futamából hatot a feltörekvő generáció pilótái nyertek, egyikük ráadásul az összetett pontversenyt is vezeti jelenleg.

Colton Herta és Rinus VeeKay egy-egy győzelemnél tart idén, míg Pato O’Ward és Alex Palou már kétszer is felállhatott a dobogó legmagasabb fokára. Utóbbi spanyol 384 egységgel áll a bajnoki tabella élén, 39 pont előnnyel O’Ward és 56-tal hatszoros bajnok csapattársa, Scott Dixon előtt.

A Chip Ganassi Racing 24 éves tehetsége a teljesítményével Josef Newgarden elismerését is kivívta.

“Alexet értékelném a legmagasabban a fiatalok között” – nyilatkozta a Team Penske kétszeres bajnoka múlt vasárnapi, Mid-Ohión aratott győzelme után.

“Szerintem most ő a legteljesebb versenyző. A széria nagy tehetségekkel van tele, mindegy, hogy az ifjoncokat, a középen lévő srácokat, vagy az öregfiúkat nézzük. A feltörekvők tekintetében Alex a legösszetettebb, ő van a leginkább ‘készen’. Nagyon jó ellenfél lett. Muszáj mindent megtenni azért, hogy jobb legyél nála és legfőképpen kiegyensúlyozott. Ráérzett az IndyCarra.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy