IndyCar: Newgarden nyitott az élen Mid-Ohión

IndyCar: Newgarden nyitott az élen Mid-Ohión
credit:IndyCar MediaJosef Newgarden elsőségével ért véget a Honda Indy 200 első edzése Mid-Ohión.

A Team Penske kétszeres bajnoka legjobb körén 1:07.2524-es idővel száguldott végig a 2.258 mérföld hosszú, 13 kanyarból álló roadon.

Másodikként, 0.25 másodperces lemaradásban Pato O’Ward zárt az Arrow McLaren SP 5-ös számú Dallara-Chevyjével, míg harmadikként a Meyer Shank Racinges Jack Harvey zárta a gyakorlást.

Top 5-ös kört futott még Alexander Rossi (Andretti Autosport) és Graham Rahal (RLL Racing) is.

A mezőnybe ezen a hétvégén térhetett vissza a sérülés miatt egy, illetve két verseny erejéig partvonalra állított Rinus VeeKay és Felix Rosenqvist.

Előbbi holland a tizennyolcadik pozícióig jutott az Ed Carpenter Racing 20-as autójának volánja mögött, míg az AMSP-t szolgáló svéd a tizenharmadik lett.

Rosenqvist nevéhez egyébként a 45 perces edzés egyetlen piros zászlós szakasza is fűződik egy megforgás következtében. Öröm az ürömben, hogy az incidens során nem ütközött semmivel és a gép sértetlen maradt.

Az RLL Racinges Takuma Sato szintén kicsúszott, az ő autója pedig kisebb károkat is szenvedett. A körözést azonban nem kellett miatta megszakítani.A szériában ezen a hétvégén debütáló Ryan Norman a huszonkettedik időt produkálta a Dale Coyne Racing/Rick Ware Racing #52 Dallara-Hondájával.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy