Az esporton túlra terjedő partnerségre lépett a NASCAR és az iRacing

Az esporton túlra terjedő partnerségre lépett a NASCAR és az iRacing
credit:iRacingA NASCAR bejelentette, hogy sikerült véglegesen megállapodni az iRacinggel, aminek révén a massachusettsi székhelyű vállalat lett a stock-car szervezet hivatalos szimulátor-partnere.

A több, mint egy évtizedre szóló licenc-szerződés jóvoltából a felek minden eddiginél szorosabban fognak együtt dolgozni annak érdekében, hogy az eNASCAR-szériákat a lehető legszélesebb körben promótálják.

Emellett az iRacing aktívan közreműködik majd a különféle digitális csatornák tartalomgyártásában, a NASCAR lassan kétévtizedes múltra visszatekintő esélyegyenlőségi programjában, a Drive to Diversityben lehetőséget kapó fiatal pilótáknak pedig teljes körű, virtuális gyakorlási lehetőséget biztosítanak.

Mindez azonban csak néhány szelete a vadonatúj partnerségnek.

Az innovatív programokkal dolgozó iRacing a “való világbeli” NASCAR-nak is nagy segítségére lesz.

Több egyéb mellett beszállnak az új versenypályák tervezési folyamatába és technikai támogatást nyújtanak a 2022-ben debütáló NextGen autók számára is.

A NASCAR-ral 2009 óta kapcsolatban álló iRacing máris aktívan kiveszi a részét a fontanai Auto Club Speedway rövid ovállá való átalakításának munkafolyamatából, tavaly ősszel pedig teljes egészében szkennelték a chicagói – egyelőre még csak virtuálisan használt – pálya alapjául szolgáló utcákat.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy