IMSA: Az utolsó pillanatban kapta meg a „behívót” Rossi Watkins Glenre

IMSA: Az utolsó pillanatban kapta meg a “behívót” Rossi Watkins Glenre
credit:Wayne Taylor RacingAz eredeti tervek szerint csak két versenyzővel, Ricky Taylorral és Filipe Albuquerque-vel vágott volna neki a most vasárnapi, Watkins Glen-i hatórás viadalnak a Wayne Taylor Racing.

A gárda azonban alig négy nappal a hivatalos programsorozat kezdete előtt úgy döntött, mégis inkább három pilótával nevezik a 10-es számú Acura ARX-05-öt.


hirdetés


Ennek értelmében a WTR-hez újra csatlakozhat az az Alexander Rossi, aki szintén kivette a részét a januári Daytona 24-en aratott győzelmükből, majd a márciusi, sebringi 12 óráson is a legénységük tagja volt.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy lehetőségem nyílik visszatérni Watkins Glenre, ami az egyik kedvenc pályám a világon” – idézi a WTR hivatalos sajtóközleménye Rossit, aki 2017-ben, az IndyCarban már tudott nyerni a New York állambeli roadon.

„Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy segítsem a csapatot a pályán és azon kívül is, hogy továbbra is uralhassák a bajnokságot.”

A DPi-mezőnyében már csak két gárda, a Meyer Shank Racing és a Chip Ganassi tervezi két versenyzővel lefutni a versenyt.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy