Larson: A rajongók azért kedvelnek, mert én más vagyok

Larson: A rajongók azért kedvelnek, mert én más vagyok
credit:NASCARVasárnap, a Nashville Superspeedwayen ismét domináns győzelmet aratott Kyle Larson a NASCAR Cup Seriesben.

A Hendrick Motorsports versenyzője idei negyedik, ebből zsinórban harmadik pontozásos diadalát aratta, átvette a vezetést a playoff-tabellán, összetettben pedig már csak tíz egység a hátránya az élen álló Denny Hamlinhez képest.


hirdetés


Larsonról – aki bő egy héttel ezelőtt a bajnokságon kívül All-Star Race-t is behúzta – lassacsakán már csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A 28 éves tehetség ugyanis nem csak a Cupban, de a regionális dirt pályákon is halmozza a győzelmeket legyen szó sprint carról, midgetről, vagy late modelről.

A kaliforniai úgy véli, többek közt ezen sokszínűsége miatt szurkolnak neki annyian.

“Szerintem a rajongók értékelnek engem, mivel más vagyok, mint a többiek” – nyilatkozta a nashville-i futam utáni sajtótájékoztatón.

Én nem csak a NASCAR-ban versenyzem, hanem számos más, különböző szakágban is. Nem lehet tudni, hogy melyik nap épp milyen autóban fogok ülni. Hétfőn sprint cart vezetek, a hét közepén late modelt, aztán Cup-gépet vasárnap. Én különbözöm az átlagos pilótáktól, szerintem ezért is szurkolnak nekem és örülnek annak, ha nyerek. Emellett azt hiszem, méltányolják a történetemet és hogy milyen keményen dolgoztam azért, hogy ott legyek ahol most vagyok. Nagyon örülök a rajongók támogatásának, jó érzés a kedvencüknek lenni. Hihetetlenül sokat jelent számomra.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy