Magnussen: Már értem, hogy Romain miért mosolyog állandóan

Magnussen: Már értem, hogy Romain miért mosolyog állandóan
credit:IndyCar MediaA REV Group Grand Prix pénteki edzésén túlesett IndyCar-tűzkeresztségén Kevin Magnussen.

Az Arrow McLaren SP 7-es számú Dallara-Chevyjében a sérült Felix Rosenqvistet helyettesítő dán összesen 14 kört tett meg, egyéni legjobbja pedig 2.8 másodperccel maradt el a tabella élén zárt Romain Grosjeanétól (DCR/RWR).


hirdetés


Nem annyira rossz eredmény ez ha figyelembe vesszük, hogy a dán a Road America-i, 45 perces gyakorláson ült életében először IndyCar-autóba.Magnussen – aki többek között francia ex-csapattársától is tanácsokat kért a debütálása előtt – rendkívül élvezte a köreit.

Ez nagyon vad volt!” – nyilatkozta az IndyCar Radiónak a 28 éves pilóta, aki múlt szombaton szerezte meg első IMSA-győzelmét Detroitban a Chip Ganassi Racinggel.

“Igazán klassz élmény. Ez az autó egy szörnyeteg. Romain imádja, állandóan mosolyog. Most, hogy már én is vezettem a gépet, teljesen megértem őt. Sok dolgot kellett egyszerre megismernem ma. Lépésről lépésre haladtunk és jól szórakoztam. Az autó nagyon, nagyon különbözik mindentől, amit valaha vezettem. Remek tapasztalat volt és alig várom a holnapot. Nem tudom eléggé megköszönni az Arrow McLaren SP-nek és a Chevrolet-nek azt, hogy segítenek nekem felvenni a tempót.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy