Megvan az első NASCAR-pilóta, akit teljes egészében kriptovalutával szponzorálnak

Megvan az első NASCAR-pilóta, akit teljes egészében kriptovalutával szponzorálnakHivatalosan bejelentésre került, hogy a Voyager kriptovaluta-alkalmazás tizenkilenc versenyen át fogja támogatni az Xfinity Seriesben szereplő Landon Cassill JD Motorsports-cal közös programját.

A megállapodás NASCAR-történelmi jelentősségű, lévén a szponzorpénz teljes egészében Litecoinban kerül kifizetésre.hirdetés


Cassill évek óta a kriptovaluta-piac egyik nagy szószólójan számít.A Voyager vezérigazgatójával, Steve Ehrlich-hel 2019-ben találkozott először egy kripto-konferencián, ahol maga a versenyző is beszédet mondott.

“Landon nem csak a versenypályákon mutat eltökéltséget, de az élet minden más területén is, amibe belevág” – méltatta a 31 éves amerikait Ehrlich.

“Ő is osztja a kriptovaluták széles körű terjesztésére vonatkozó látásmódunkat. Büszkék vagyunk, hogy mi lettünk az első olyan cég, amely főszponzori szerződést kötött a NASCAR-ban, teljes egészében kripto-fedezettel.”

Az amerikai motorsportot tekintve ez már az idei második ilyen jellegű megállapodás.

A 105. Indianapolis 500-on az Ed Carpenter Racing 21-es számú, Rinus VeeKay által vezetett Dallara-Chevyje hajtott pályára a Bitcoin-közösség támogatását élvezve. Emellett az ECR az első olyan IndyCar-csapat is lett, amely hajlandó az alkalmazottai bérét kriptovalutában is kifizetni.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy