Egyelőre elmarad Romain Grosjean Mercedes-tesztje

Egyelőre elmarad Romain Grosjean Mercedes-tesztjeA tervek szerint június 29-én, Paul Ricardon tesztelhette volna egy teljes napon át Romain Grosjean a Mercedes azon versenygépét, amellyel Lewis Hamilton 2019-ben megszerezte a hatodik világbajnoki címét.

Ezen lehetőséget a Toto Wolff vezette gárda ajánlotta fel számára azt követően, hogy a tavaly novemberi, bahreini horrorbalesete miatt nem tudott részt venni a szezon két utolsó versenyén.

A Mercedes nem szerette volna, hogy a most 35 éves pilóta legutolsó F1-es emléke a szó szerint pokoli bukás legyen, így jött a képbe a rendhagyó “örömkörözés” ötlete.


hirdetés


Eredetileg Grosjean a Francia Nagydíj előtt is megtett volna néhány tiszteletkört, a COVID miatti naptárváltozás következtében azonban az új dátum pontosan az IndyCar Road America-i fordulójával egy időpontba esett.

Sajnálatos módon a koronavírus-járvány az egynapos tesztet is átírta.

A Mercedes hivatalosan bejelentette, hogy az utazási korlátozások és karantén miatt egyelőre kénytelenek felfüggeszteni ezen körözést is.

A csapat azonban leszögezte, keményen dolgoznak azon, hogy új időpontot találjanak és Grosjean még a nyáron bepattanhasson a W10-be.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy