IndyCar: Road Americán debütál Cody Ware

IndyCar: Road Americán debütál Cody WareA Rick Ware Racing hivatalosan bejelenette, hogy a most hétvégén, Road Americán mutatkozik be az IndyCarban Cody Ware.

A 25 éves versenyző a csapat 52-es számú, Dale Coyne Racinggel közösen indítandó Dallara-Hondáját fogja vezetni a wisonsini vonalvezetésen.

Ware – aki szintén az RWR színeiben méreti meg magát a NASCAR Cup Seriesben – az elmúlt hónapokban több teszten is részt vett az autóban beleértve Road Americát, valamint az Indianapolis 500-at megelőző nyílt gyakorlást is.

Eredetileg a pilóta az Indy 500 – Coca-Cola 600 duplázást célozta meg, de szponzorációs okokból végül ez a terv nem valósult meg.


hirdetés


A DCR/RWR másik, 51-es számú autóját ezúttal is a részidős programot futó Romain Grosjean vezeti, míg a DCR/Vasser Sullivan 18-as gépét a teljes szezonos Ed Jones terelgeti.

A csapat várhatóan Gatewayen is nevezni fogja a harmadik gépét, miután az imént említett francia úgy döntött, kipróbálja magát oválon.

IndyCar-debütálása miatt Ware kihagyja a Cup nashville-i futamát, a helyére pedig JJ Yeley ugrik be.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy