Ez kész: Ajánlatot tettek Grosjeannak a francia tűzoltók

Ez kész: Ajánlatot tettek Grosjeannak a francia tűzoltókNem a várakozásainak megfelelően alakult az IndyCar detroiti duplafordulójának vasárnapi versenye Romain Grosjean számára.

Tizenegy körrel a leintés előtt ugyanis látványos lángnyelvek kíséretében lehelte ki a lelkét a fék a DCR/RWR újoncának Dallara-Hondájában.
hirdetés


A francia rögtön kiugrott az autóból és a saját kezébe vette a dolgot.

A helyszínen lévő sportbíróktól beszerzett egy poroltót és már épp neki akart fogni a tűz eloltásának, amikor megérkeztek a biztonsági csapat tagjai, akik ellentmondást nem tűrően eltessékelték az útból.

Grosjean ekkor még meglehetősen dühös volt, néhány órával később viszont Instagramján már poénra vette a történteket és önmagát a detroiti tűzoltóságként mutatta be.

Ekkora magas labdát a francia lánglovagok hivatalos Twittere sem hagyhatott lecsapás nélkül.


“Romain, ha önkéntes tűzoltó szeretnél lenni, akkor csak jelentkezz a legközelebbi állomáson. Szívesen fogunk látni. Határozottan megvannak a képességeid hozzá, ráadásul még tűzálló is vagy.”

Az ajánlatra a vesenyző néhány nevetős emojival rögtön reagált.

Egy biztos, Grosjean és a nagy hőhatással járó kémiai jelenség szépen, lassan a szemünk előtt válik igazi – fekete – humoron alapuló branddé.

Ki gondolta volna ezt azon a bizonyos, bahreini estén?

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy