“Itt a detroiti tűzoltóság” – Grosjean humorral reagálta le Belle Isle-i kiesését

“Itt a detroiti tűzoltóság” – Grosjean humorral reagálta le Belle Isle-i kiesésétAz IndyCar detroiti duplafordulójának vasárnapi versenye azok közé tartozik, amelyeket Romain Grosjean legszívesebben a téridő kontinuumból is kitörölne.

A DCR/RWR újonca az ötödik helyről rajtolhatott, a futam során azonban körhátrányban találta magát köszönhetően többek között egy áthajtásos büntetésnek, amit az MSR-es Jack Harvey kiforgatásáért kapott.


hirdetés


Tizenegy körrel a leintés előtt pedig végképp búcsúzni kényszerült a versenytől, miután a túlhevült fékje tüzet fogott.Grosjean az eset után kiugrott az 51-es Dallara-Hondából, majd – látva, hogy a biztonsági csapat tagjai még nem értek a helyszínre – a saját kezébe vette a dolgot.hirdetésA kerítés másik oldalán lévő sportbíróktól poroltót kért, de ekkor már megjött az AMR Safety Team és rögtön odébb is tessékelték a franciát. Neki ez finoman szólva sem tetszett és dühében földhöz is csapta a tűzoltó készüléket.

Grosjean dühe azonban gyorsan csillapodott és a futam után nem sokkal már egy humoros poszttal reagálta le a pályán történteket.

“Itt a detroiti tűzoltóság” – írta Instagramon, kiegészítve a “Jobb nevetni, mint sírni” szövegű hashtaggel.

Emberünk később azt is elárulta, hogy miért akarta annyira eloltani saját maga az égő járművét:

“Én gondoskodom a versenyautóimról.”


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy