NASCAR: Jeff Gordon távozik a FOX-tól és nagy dobásra készül?

NASCAR: Jeff Gordon távozik a FOX-tól és nagy dobásra készül?
credit:NASCARA június 13-ai, Texas Motor Speedwayen rendezendő All-Star verseny lesz az utolsó, amit az amerikai nézők ebben a szezonban a FOX Sportson követhetnek nyomon.

Ezt követően már a NASCAR médiacsomagjának értelmében az NBC veszi át a stafétát egészen az idény végéig.

Mindez azt is jelenti, hogy a rajongók már csak az előttünk álló hétvégén láthatják és hallhatják a kommentátori fülkében Jeff Gordont. A legfrissebb pletykák szerint pedig esély van arra, hogy végképp utoljára is.


hirdetés


A négyszeres Cup-bajnok, élő legenda potenciális távozásáról először a mindig jól értesült Sports Business Journal számolt be, hivatalos megerősítés azonban még nem történt.

A szaklap információi szerint a történet mögött egy sokkal komolyabb lehetőség állhat.

Gordon 1999-ben írt alá élethosszig tartó szerződést a Hendrick Motorsports-cal, aminek részeként kisebbségi tulajdonrészt is kapott a csapatból.

Az utóbbi években aktívan kiveszi a részét a gárda üzleti döntéseinek meghozatalából. Több egyéb mellett tavaly ősszel ő beszélte rá Rick Hendricket arra, hogy vállalja a kockázatot és szerződtesse le a kegyvesztett Kyle Larsont.

Az elmúlt években számos híresztelés látott napvilágot azt illetően, hogy a NASCAR Hírességek Csarnokába is beválaszott ex-versenyzőnek a közeljövőben még komolyabb szerepet szán a gárda.

Egy biztos, a most 71 éves Hendrick többször is kerek perec kijelentette, hogy ha egyszer a visszavonulás mellett dönt, akkor csakis Gordon lehet az utódja a HMS élén.hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy