Helio: Az öregfiúk még mindig szétrúgják a fiatalok se**ét

Helio: Az öregfiúk még mindig szétrúgják a fiatalok se**ét
credit:IndyCar MediaHihetetlenül emlékezetes, az utolsó pillanatig kiélezett csatában nyerte meg vasárnap karrierje negyedik Indianapolis 500-át Helio Castroneves.

A Meyer Shank Racing versenyzője a Chip Ganassi Racing ifjú tehetségét, Alex Palou-t győzte le a hajrában, aminek révén olyan nevekhez csatlakozhatott az örökranglista élén, mint a Borg-Warner Trófeán szintén négy arcképpel megtalálható AJ Foyt, Al Unser és Rick Mears.


hirdetés


A 46 eszetendős brazil ráadásul a viadal történetének negyedik legidősebb pilótájaként vonult be a történelembe.

“Ez nem a vég, hanem a kezdet” – nyilatkozta Castroneves, aki jelenleg hat futamra szóló szerződéssel rendelkezik az MSR-rel, ebből a legelsőt teljesítette Indyben.

Nem tudom, jó összehasonlítás-e, de Tom Brady megnyerte a Super Bowlt, Phil Mickelson győzött a PGA-n, most pedig itt vagyunk…. Az öregfiúknak még mindig megy, szétrúgják a fiatal srácok seggét. Oktatjuk őket.”

Helio méltatta az MSR legénységét is.

“Micsoda csapatmunka! Mindenki teljes szinkronban volt. Nem követtük el semmlyen hibát. Negyedik Indy 500 győzelem….. Még mindig szürreális. Hatalmas megtiszteltetés, hogy abba a klubba tartozhatok, amelynek olyan tagjai vannak, mint AJ Foyt, Al Unser és Rick Mears. Ez egy álom és nem akarok felébredni”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy