Ezért is imádják annyian: Castroneves betartotta a gigarajongóinak tett ígéretét

Ezért is imádják annyian: Castroneves betartotta a gigarajongóinak tett ígéretétAz Indianapolis 500 kiegészítő eseményének számít a ‘Spectatles of Homes’, aminek során a szervezők arra biztatják a helyi rajongókat, hogy a versenyhez hűen díszítsék fel házaikat.

A kész műveket a futamot megelőző szombaton személyesen tekintették meg a 33 fős mezőny tagjai egy fordított parádé keretein belül.

A leglátványosabb dekoráció a Terzini család kezeinek munkáját dicsérte, akik egy közel életnagyságú bábu segítségével a saját verandájukon alkották meg Helio Castroneves 2009-es, harmadik Indy 500 győzelmét követő kerítésmászását.


hirdetés
Kimmy és Jameson Terzini nem meglepő módon a brazil Pókember nagy rajongója, így érthető módon rendkívül boldogok voltak, amikor hősük a futamot megelőző szombaton megjelent náluk.

“Könnyű kidekorálni a házat kockás zászlókkal, mi is ezt csináltuk minden évben” – nyilatkozta a WTHR-nek Kimmy.

Most viszont valami mást akartunk, valami igazán ütőset, úgyhogy emléket állítottunk Helio tizenkét évvel ezelőtti ünneplésének. Ő az egyik kedvenc versenyzőnk, ezért mindenképpen valahogy meg akartuk őt jeleníteni. Ezért jutott eszünkbe ez a kézműves projekt.”

Castroneves szintén odáig volt az egyedi dekorációról és megígérte a házaspárnak, valamint a szintén jelenlévő barátaiknak, hogy ha megnyeri a 105. Indianapolis 500-at, akkor már másnap újra meglátogatja őket.

Az immár négyszeres győztes pedig tartotta is a szavát és a viadal utáni hétfőn, amint teljesítette hivatalos kötelességeit az első útja rögtön a Terzinikhez vezetett.Csoda, hogy ő a “szívek bajnoka”?


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy