Tavaly Wallace még lesz*rozta az esportot, most viszont már ő a Logitech arca

Tavaly Wallace még lesz*rozta az esportot, most viszont már ő a Logitech arca
credit:NASCARNagyot változott egy év alatt a világ.

Bubba Wallace tavaly áprilisban még a virtuális játékos közösség abszolút közellenségének számított az eNASCAR iRacing Pro Invitational Series bristoli fordulóján történt kirohanása miatt.

Mint ismeretes, az alabamai pilóta egy baleset után mérgében kilépett a versenyből, de előtte még nem mulasztotta el közölni, hogy “Na ez az, amiért nem veszem komolyan ezt a szart.”

Wallace később a Twitteren újabb olajat öntött a tűzre.

“Bahaha, behalok az értesítéseimen. Jó sok ember napját tönkretettem azzal, hogy kiléptem….egy videójátékból! Bahaha. Egy videójátékból. Durva ez az átkozott karantén.”

Bubba ezen szavait egy újabb tweetben még megfejelte a #ragequit hashtaggel, vagyis, hogy tényleg dühből hagyta faképnél a futamot – mindezt sírva röhögős szmájlik kíséretében.


hirdetés
Az incidens következtében nem csak a szurkolók háborodtak fel, de egyik szponzora, a Blue-Emu is azonnali hatállyal szerződést bontott vele.

Ki gondolta volna tehát akkoriban, hogy bő tizenhárom hónap múlva már nem kisebb márka, mint a Logitech G arcaként fogja reklámozni a legújabb, szimulátoros kiegészítőket.

A svájci székhelyű cég ugyanis a minap bejelentette, hogy több évre szóló, exkluzív partnerszerződést kötött a 23XI Racing versenyzőjével.

A megállapodás értelmében Wallace minden lehetséges platformon promótálni fogja a Logitech G termékeit, emellett pedig a cég saját esport-bajnokságából is kiveszi a részét.

“Izgatottak vagyunk, hogy lehetőségünk adódott partnerségre lépni Bubba Wallace-szal” – idézi a hivatalos sajtóközlemény a Logitech G ügyvezető igazgatóját, Ujesh Desait.

“Amellett, hogy egy elképesztő tehetség, Bubba a sokszínűségre, egyenlőségre és befogadásra tett törekvések bajnoka is”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy